Hockeykampen

In de vakantieperiodes organiseert HC Olympia steeds weer hockeykampen. De Olympia stages zijn ondertussen al drie jaar een vaste waarde.  Iedereen leert in een stageweek heel veel bij, aangezien één hockeystage evenveel uren hockey betekent als vier maanden training tijdens het jaar. Je ziet zowel de beginners als de gevorderden grote stappen zetten op zo’n week. Het  5-daags kamp bevat een sportief en plezant dagprogramma, aangepast aan het niveau van de deelnemers. Naast leeftijdsgenootjes zijn er leuke en goede trainers aanwezig die de uitdaging aangaan om van elk kind een nog betere hockeyer te maken. Ook verwelkomen wij kinderen die nog geen hockey-ervaring hebben, maar graag willen kennismaken met de hockeysport!

Goesting om volgende keer mee te doen? Binnenkort kun je hier inschrijven voor de herfststage 2019. Daarna zijn we pas terug in 2020 met het krokuskamp en de Paasstage

Zomervakantie week 1-5 Juli (GESLOTEN)

 

 

Door het inschrijfformulier te verzenden, geef je Hockeyclub Olympia informatie die gebruikt wordt om in de toekomst contact met je op te nemen. 

Meer informatie over het privacybeleid vind je in ons huishoudelijk reglement.

 

        • .