Hockeykamp

In de vakantieperiodes organiseert HC Olympia steeds hockeykampen. De Olympia stages zijn ondertussen al een aantal jaar een vaste waarde.  Iedereen leert in een stageweek heel veel bij, aangezien één hockeystage evenveel uren hockey betekent als vier maanden training tijdens het jaar. Je ziet zowel de beginners als de gevorderden grote stappen zetten op zo’n week. Het  bevat een sportief en plezant dagprogramma, aangepast aan het niveau van de deelnemers. Naast leeftijdsgenootjes zijn er leuke en goede trainers aanwezig die de uitdaging aangaan om van elk kind een nog betere hockeyer te maken. Ook verwelkomen wij kinderen die nog geen hockey-ervaring hebben, maar graag willen kennismaken met de hockeysport! Bij de indeling van groepen houden we zoveel mogelijk  rekening met het aantal jaar hockey-ervaring van het kind! Het kamp voorziet in opvang van 8u30 tot 17u30 uur.  Olympiaantjes zijn nog iets te jong voor dit kamp.

We organiseren tijdens het seizoen 2022/2023 de volgende kampjes:
  • Herfstvakantie: 2-4 november voor U7 tot U16
  • Paasvakantie: 3-7 april
  • Zomervakantie: 10-14 juli
  • Zomervakantie: 21-25 augustus HC Olympia & Briels Hockey Camp

Belangrijk:

Inschrijving = bindend. Door het inschrijfformulier te verzenden, geef je Hockeyclub Olympia informatie die gebruikt wordt om in de toekomst contact met je op te nemen. Meer informatie over het privacybeleid vind je in ons huishoudelijk reglement.

Nog praktische tips:

Het weer kan wisselvallig zijn, gelieve dus genoeg warme kleding, muts en eventueel handschoenen mee te geven aan je oogappel voor moest het wat kouder worden. Ook zijn natte kleren met de sproeiers op het veld niet helemaal te vermijden. Wat extra kleren voor de kleinsten is dus aangewezen. Als de zon achter de wolken is verdwenen, zijn regenjas en trui ook handig.

We voorzien een vieruurtje, kraantjeswater en veel fruit voor de sporters. De lunch zouden ze van thuis moeten meenemen. We eten in het clubhuis.  Tip: maak gebruik van de pre-paid clubkaart !

        • .