Nieuwsbrief 11 augustus 2023

 

 

 

 

 

Wedstrijd- & clubkledij: via DNA Hockey!

 
Voor alle leden die graag een nieuwe wedstrijdoutfit (of een deel daarvan) willen aankopen waarvoor bedrukking nodig is, geldt dat ze dat alleen kunnen bestellen via de webshop van DNA Hockey
Artikelen zonder bedrukking kunnen wel altijd ter plaatse afgehaald worden.
Een wedstrijdshirt rokje/short met onze sponsors erop + Olympia sokken zijn verplicht, een wit uitshirt (met bedrukking in goud) en witte sokken zijn optioneel.
Welke bedrukking heb je nodig?
Bij Olympia is het gebruikelijk om te kiezen voor de achternaam van je kind. Vanaf U10 is dit verplicht, wellicht is het handig om hiermee al te beginnen vanaf U7.
Vanaf U14 heb je ook een rugnummer nodig, je kunt die vinden in je persoonlijk profiel in Twizzit. Ga naar “Mijn Profiel” en vervolgens naar “Contactgegevens” om te controleren of je een rugnummer (nodig) hebt.
Wacht dus zeker niet te lang want anders zit je zonder outfit!
 
 
 
 
Aankoop materiaal
Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft Olympia de afgelopen maanden heel wat hockey materiaal aangekocht. Naast de gebruikelijke zaken zoals ballen en bitjes werden er voor de kleinsten onder ons knotshockey sticks aangeschaft.
Bovendien begonnen een aantal keeperspakken te verslijten en waren ze aan vervanging toe. Tevens zijn er een aantal teams bijgekomen die eveneens een keeperspak nodig hebben.
Vanuit de bond zijn de regels aangepast: vanaf dit seizoen moeten alle 4 verdedigers van alle teams tot en met de U19 een pc masker gaan dragen.
Dat betekent dat er voortaan 4 pc maskers in de keeperstas moeten zitten!