SPONSOR WORDEN?

Hockey is een sport met een sterk imago. Hockeyclub Olympia is een club met een sterke Antwerpse identiteit. En net als iedere moderne vereniging is ook onze club mede afhankelijk van inkomsten uit giften, ruildeals en sponsoring. Daarom hebben we jouw hulp nodig voor een partnership!

 

Als club “van en voor ’t Stad” willen wij op alle mogelijke manieren sponsoringsvormen implementeren door krachtige partnerships aan te gaan met (lokale) bedrijven in en rond de (top)sportinfrastructuur op het Wilrijkse Plein en de nabije omgeving. Zowel met kleine KMO’s als met grote gevestigde waarden, maar ook met zelfstandigen en privé-personen. We bieden diverse sponsorformules aan om de eerste hockeyclub van ’t Stad uit te bouwen tot een vaste waarde in het hockeylandschap, en daarnaast onze sponsors hierin te laten meegroeien.

Ons motto is dan ook: samen werken om samen te groeien!

 

 

Sponsor worden of meer weten? 

Lees dan onze folder met alle informatie over onze club. Of vul direct het formulier in en wij nemen contact met je op. Zodat we in een gesprek de mogelijkheden kunnen toelichten.

 

 

Cel Sponsoring

sponsoring@hcolympia.be

Ja, ik ontvang graag meer informatie rond sponsoring bij HC Olympia!

Please reload