Trimhockey

Trimhockey is een recreatief gemengde dames- en herenploeg zonder competitieverplichtingen. Trimhockey bestaat vooral uit spelers die op volwassen leeftijd voor het eerst met hockey beginnen, spelers die in een ver verleden al eens hockey hebben gespeeld en ouders van spelende kinderen die zelf ook willen kennismaken met de hockeysport. Doorgaans zijn de spelers 30-plussers, maar trimhockeyers bij HC Olympia variëren in de leeftijd van 25 tot 50-plus.

Er zijn in Vlaanderen verschillende trimhockeyploegen bij omliggende clubs in het Antwerpse alsook in Mechelen, Brussel en Gent. Er is de voorbije jaren een officieuze trimhockey ‘competitie’ ontstaan waar vriendschappelijke wedstrijden worden georganiseerd op de trainingsavonden van desbetreffende clubs –  dus nog altijd zonder weekendverplichting. Overigens is deze competitiedeelname volledig vrijwillig. Er zijn heel wat trimmers die enkel voor de gezelligheid en trainingen kiezen, anderen vinden juist niets zo plezant om af en toe een wedstrijd te kunnen spelen, de keuze is aan jou!

Competitie of niet, trimhockey is zeker aan te raden wanneer je eigen kinderen zijn begonnen met hockey. Op deze manier kun je zelf ervaring opdoen met het spel en de sport, de regels leren kennen en zelf deelnemen aan het familiale verenigingsgevoel van HC Olympia. Voor velen die vroeger al hockey hebben gespeeld kan trimhockey een nieuwe start betekenen! Interesse? Contacteer onze trimverantwoordelijke Yves Dael via onderstaand formulier.

 

Ledenbijdrage Trimhockey 2018/2019: €250 Trainingsuren seizoen 2019-2020: woensdagavond om 20u30

Ja, ik wil graag trimmen bij HC Olympia!