Kids Club De Olympiaantjes


De Olympiaantjes is de kids club van HC Olympia, een laagdrempelig sportprogramma voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar oud. Het introduceert jonge kindjes in de wereld van de hockeysport waar ze onder begeleiding van ervaren trainers spelenderwijs diverse vaardigheden en eigenschappen leren en ontwikkelen. Daarnaast is het een gezellig samenzijn met leeftijdsgenootjes en genieten de kindjes na elke training van een glaasje limonade en een lekkere koek!

Programma 2017/2018
De trainingen van De Olympiaantjes gaan steeds door op zaterdagochtend van 10 tot 11 uur. Het jaar bestaat uit 2 blokken van 10 lessen. Blok 1 is van september t/m december 2017, Blok 2 van maart t/m juni 2018. Na een periode van winterstop staan vanaf maart de volgende trainingsmomenten voor De Olympiaantjes ingepland:

3 maart, 10 maart, 17 maart, 24 maart, 21 april, 28 april, 5 mei, 19 mei, 26 mei en 2 juni

Inschrijvingen
Olympiaantjes bijdrage Blok 1 – sep. tot dec. 2017 : € 100
Olympiaantjes bijdrage Blok 2 – maart tot juni 2018 : € 100
Direct inschrijven voor Blok 1 + Blok 2 : € 190

Praktische informatie
Zorg voor sportkledij (joggingbroek) en makkelijke schoenen (sneakers). Gebitsbeschermers zijn verplicht, deze kun je in ons clubhuis kopen (€5 per stuk). Scheenbeschermers en hockeyschoenen hoef je niet direct aan te schaffen, het is immers te zien of je kleine kapoen enthousiast gaat zijn over de hockeysport! Mocht je zelf (nog) geen junior stick hebben, mede dankzij Hockeynation kunnen en mogen de Olympiaantjes onze sticks gebruiken tijdens de training.

Meer info?
Voor meer informatie, inschrijven of vragen, contacteer Merel Baeten via olympiaantjes@hcolympia.be