Nieuwsbrief oktober 2023

September is voorbij gevlogen. Ook dit jaar weer hebben we veel nieuwe spelers, ouders en grootouders mogen verwelkomen op onze club. Een dergelijke groei gaat gepaard met groeipijnen maar we zijn er wel in geslaagd de sportieve structuur verder uit te breiden en te professionaliseren. We zijn heel trots waar we nu al staan en zijn vooral heel blij voor de manier waarop iedereen heeft meegeholpen om de uitdagingen S.A.M.E.N. aan te pakken.
 
De start bij sommige teams was soms wat aarzelend, maar we hebben er veel uit geleerd en als club staan we intussen vele stappen verder. Zonder al jullie inspanningen en geduld was dit niet mogelijk geweest. Iedereen mag dus zeer trots zijn! Elk taakje, elk glas dat afgeruimd wordt, elke match die gefloten wordt, verlichten de taken van het bestuur.
 
Merci daarvoor!
 

 

Sluit je aan bij het Olympia-avontuur!

🏑 Welkom bij Hockeyclub Olympia: Waar we SAMEN sterker zijn! 🏑

In het hart van Hockeyclub Olympia staat een krachtig motto: S.A.M.E.N!

– Sportiviteit op en rond het veld

– Ambitie in alles wat we doen

– Motiveren en ondersteunen van elkaar

– Empathie tonen aan iedereen

– Natuurlijk duurzaam handelen

🌟 Jouw Talent, Onze Kracht! 

Bij Olympia wordt elk talent gewaardeerd. Of je nu graag evenementen (mee) organiseert, achter de kookpotten staat, communiceert, schrijft, HR-taken opneemt, kennis van cijfers hebt of boekhouding begrijpt, of simpelweg wilt bijdragen waar je kunt – wij zien jou graag als deel van ons team.

📣 Jouw Enthousiasme, Onze Inspiratie

Het zijn de talenten en het enthousiasme van mensen zoals jij die onze club zo uniek en levendig maken. En onze vrijwilligers ‘Buddies van Olympia’ zijn het levende bewijs van deze bruisende energie.

💙🏑  Olympia Buddies

Altijd bereid voor een gezellig praatje, uitleg of gewoon een fijn moment samen. Aarzel niet om ze te benaderen, want S.A.M.E.N maken we Olympia nog sterker!

💌 Vragen of interesse om bij te dragen? Neem contact op via vrijwilligers@hcolympia.be.

We horen graag van je!

 

Halloween Movie Night  – 28 oktober

Zaterdag 28 oktober organiseren we een gezellige Halloween movie night in het clubhuis om 19u. 

De film is zeker geschikt voor alle U10 tem U14’s die van harte welkom zijn. Aangezien de plekjes in ons clubhuis beperkt zijn vragen we wel even om aan te melden via deze link in Twizzit: 

Inschrijving Halloween movie night

Je betaalt €5 en wij zorgen voor een drankje, chips of popcorn en wat snoepjes.

 

 

 

SuperSunday 22 oktober

met spandoek wedstrijd & gratis Clinic

📢 Kom op zondag 22/10 supporteren voor Dames 1 en Heren 1 🎉

🎨 Knutsel met je team een spandoek in elkaar en kom om 12u aan de zijlijn staan om Dames 1 aan te moedigen, want het mooiste spandoek wint een mooie prijs! De winnaar krijgt tijdens een thuiswedstrijd een extra coach van Dames 1.🏆

En dat is nog niet alles🤩! Tussen 13:30 en 14:30 is er een te gekke clinic voor alle kids van U7 tot en met U12, gegeven door de speelsters van Dames 1! 🏑

Dankzij onze sponsor Volvo Scancar krijgt ook elk lid een gratis nieuw bitje want veiligheid op de baan en op het veld voor alles! 

Schrijf je snel in via Twizzit! SuperSunday Clinic

En na al dat plezier kun je ook nog smullen van een overheerlijke hotdog voor slechts €1.5/stuk en ondertussen onze Heren 1 aanmoedigen. 🌭💪

Tot zondag 22 oktober! 🥳🏆🏑

 

 

 

 

Samen voor goud op de weg en op het veld:

Welkom Scancar

Heb jij hem al gespot onze prachtige Olympia Volvo XC40 van Volvo Scancar?

Slim. Veelzijdig. Expressief. Maak kennis met deze compacte SUV en boek een testrit in een van de ScanCar vestigingen.  

Vermeld daarbij zeker dat je via onze club komt en wie weet krijg je wel iets extra bij aankoop van een nieuwe wagen.

Meer info over de XC40? Check hier: Volvo-XC40

Welkom aan boord ScanCar als sponsor van onze club 🙏 Samen gaan we voor goud op de weg en op het veld!

Let’s stick together.

 

Safety first by Olympia

 

Het nieuwe hockeyseizoen is in volle gang en we willen graag even stilstaan bij een essentieel onderdeel van onze sport: veiligheid. Het beschermen van onszelf en onze teamgenoten is belangrijk!

Draag Altijd Je Bitje! 😁

Het dragen van een bitje tijdens het spelen is niet alleen een vereiste, maar het beschermt ook je tanden, lippen en mond tegen mogelijk letsel. Ongeacht je leeftijd of ervaringsniveau, een goed passend bitje is essentieel. Er zijn verschillende kleuren en stijlen beschikbaar op de markt, dus voor ieder wat wils!

Bitjes kun je aankopen aan de bar van het clubhuis.

Bescherm je benen met scheenbeschermers! 

Scheenbeschermers zijn net zo belangrijk als je bitje. Ze beschermen je schenen tegen harde ballen en hockeysticks, waardoor de kans op verwondingen aanzienlijk wordt verminderd. Wees verstandig en zorg voor goed aansluitende scheenbeschermers!