Familie Tornooi

In het kader van het lustrum 5 jaar HC Olympia werd er ondermeer op zondag 30 april een heus Family & Friends tornooi georganiseerd, gesponsord door OHLIVE Villas Skiathos. Tijdens deze eerste editie stonden 22 ploegen klaar om er een waar spektakel van te maken. En dat is het geworden mede ook dankzij het fantastische weer, de super BBQ na afloop van de matchen en het niet te missen dansfeest in het clubhuis met een DJ op volle toeren.

De tornooi-winnaars bij de Strevers waren ‘Just for the kick‘, bij de Recreanten de ‘Red Mountains‘. De fair play trofee ging naar de ploeg ‘Tjik Tjak Vollenbak‘ en de leukste outfit ging naar de ‘Kwallies‘. Maar de uiteindelijke winnaars waren de aanwezigen want het is een overgetelijke dag geworden!

Voor degenen die nog willen nagenieten of er niet bij konden zijn. Onze fotograaf heeft mooie foto’s gemaakt die je via deze link kan bekijken: Foto’s tornooi

Dankjewel aan de vrijwilligers voor deze fantastische dag. Tot volgend jaar?