Olympia bestaat 5 jaar

Lustrum events

Het is alweer (meer dan) 5 jaar geleden dat HC Olympia het eerste levenslicht zag. Onze club werd opgericht in 2017 en sindsdien is er heel wat progressie gemaakt. Zo zijn we geëvolueerd van een werfkeet met een 30-tal leden naar een club met 600 leden, 3 prachtige hockeyvelden en een clubhuis. Redenen (en cijfers) genoeg om ons 5-jarig bestaan eens goed te vieren! Daarom organiseert de club enkele lustrum evenementen voor jong en oud, gepland in de maanden april en mei. Hier zijn alvast de data:

 

Zaterdag 22 april BlueWhite Shoot Out Party
– voor U16-U19

 

Zondag 30 april OHLIVE Villas Family & Friends Tournooi
– voor iedereen

 

Zaterdag 6 mei The O Quiz by Theo Eyewear
– vanaf U19

 

Vrijdag 12 mei Food & Fun sponsored by Graanmarkt 13
– voor U14

 

Zaterdag 13 mei Movie Night sponsored by Aiphone & EDR Shipyard
– voor U10 & U12

 

Zondag 14 mei CapitalAtWork Pannenkoeken Clinic
– voor Olympiaantjes U7 en U8