Hoe ziet jeugdhockey eruit bij Hockeyclub Olympia?

De jeugdspelers van Hockeyclub Olympia zijn jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 18 jaar die in de volgende ploegen spelen: U7, U8, U9, U10, U12, U14, U16 en U19, zoals vastgesteld door de Belgische Hockeybond. Onze ambitie voor seizoen 2018-2019 is om in elke jeugdcategorie met minimaal 1 meisjesploeg en minimaal 1 jongensploeg te starten die 2 keer per week zullen trainen. Het beoogde trainingsschema vind je via deze link .

Competitie of niet? Competitie is niet verplicht bij HC Olympia, enkel meetrainen is voor jeugdspelers ook een mogelijkheid. Gelieve dit op het inschrijvingsformulier aan te geven.

Let’s stick together! Competitie vergt een inzet van de ouders. Niet enkel als chauffeur, maar ook als manager, scheidsrechter of coach. Klinkt dit te veel als een verplichting? Wees gerust: je staat er niet alleen voor! Hockey is een teamsport, samen met de andere ouders kunnen er afspraken gemaakt worden: wie er rijdt, coacht, managet, of fluit tijdens de wedstrijden. Daarnaast zullen wij als club de nodige ondersteuning en begeleiding bieden, bijvoorbeeld door scheidsrechtercursussen en infoavonden te organiseren.

Ledenbijdrage & korting

Ledenbijdrage Jeugdspelers 2018/2019 – met competitie: €320

Ledenbijdrage Jeugdspelers 2018/2019 – zonder competitie: €250

Familypack: er is een maximumbijdrage van €1000 per gezin.

Vroegboekkorting*: betaal de seizoensfactuur vóór 1 augustus 2018 en ontvang een korting op de totaalsom: • €20 korting voor competitie jeugd • €10 korting voor niet-competitie jeugd • €10 korting voor trimmers * Deze vroegboekkorting geldt niet voor de volwassenen ploegen alsook niet voor De Olympiaantjes.