WORD JIJ ONZE NIEUWE HERO?

Laat nu weten welke vrijwilligers-taak jij ziet zitten!

Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor het succes van HC Olympia. We zijn zo hard gegroeid dat we ook jouw hulp nodig hebben. Barmedewerkers, coaches, scheidsrechters… we kunnen niet zonder.  HC Olympia doet daarom dit jaar beroep op alle leden en ouders van jeugdleden om af en toe de handen uit de mouwen te steken voor de club.

Bij de inschrijving hebben we aangegeven dat we van seniorleden en ouders van jeugdleden vragen om een bijdrage te leveren. Voor die moeite krijg je veel terug: In een prachtige omgeving ontmoet je toffe mensen (sociaal) om samen iets moois te realiseren (voldoening) in onze stad (omgeving). Ook zus, broer, opa of oma zijn erg welkom in het Olympia vrijwilligersteam. Vaak vinden zij het fijn om mee te helpen in een gezellige sportclub als Olympia.

Sta je al te popelen om mee te doen? Kies dan hieronder wat bij je past en laat meteen iets weten.

 • Heb je interesse om af en toe een handje te helpen, zoals een avondje bardienst of veldonderhoud, surf dan naar het formulier op Twizzit om ons eenvoudig digitaal te laten weten welk type taken jij graag opneemt. We nemen dan snel contact met je op. (Ga naar  Mijn Twizzit (Tab Meer)> Inschrijvingen en aankopen> Keuzemenu takenlijst en maak je keuze)
 • Sta jij graag dicht bij de sport als bijvoorbeeld coach, scheidsrechter of veldcoördinator? Neem dan contact op met jouw ploegverantwoordelijke (PV) of categorieverantwoordelijke (CV) of stuur een e-mailtje met je interesse naar welkom@hcolympia.be. Wij ondersteunen jou in je voorbereiding en ontwikkeling.
 • Wil je graag structureler deel uitmaken van een cel in onze organisatie, zoals sportief, sponsoring of events, stuur dan een e-mailtje naar vrijwilligers@hcolympia.be of spreek een bestuurslid aan. We waarderen je engagement enorm!  We zoeken nog:
 • Vrijwilliger coördinator
 • Veldverantwoordelijke
 • Arbitrageplanning
 • Arbitrageopleiding
 • Interieurstylist/architect
 • Wedstrijdsecretaris
 • Verantwoordelijke sportkampen
 • Verantwoordelijke opleidingen
 • Sponsoring After-care
 • Twizzit champion
 • Boekhouding
 • Indoor hockey coördinator
 • Tucht commissie