Volwassenen

Vanaf seizoen 2018-2019 is Hockeyclub Olympia gestart met trainingen en competitie voor Dames en Heren. We hebben momenteel 2 herenploegen, één in de Belgian League en één in de mineurenreeks en 3 damesploegen, allemaal in Open League.

Aangezien Hockeyclub Olympia een startende hockeyclub is en wij nood hebben aan vrijwilligers die onze club mee opbouwen, vragen wij wel het volgende aan deze nieuwe ledengroep:

Volwassen leden van HC Olympia dienen een bijdrage te leveren aan onze vrijwilligerswerking. Breng sponsors aan, zet je in als trainer, coach of scheidsrechter, meld je aan voor de bardiensten, start een Feestcommissie, … Kortom, kom af met een idee en help mee aan de opbouw van onze club! Er is nog genoeg werk te verzetten, we rekenen daarom op jullie ideeën en medewerking.

Wil jij hockeyen in ’t Stad onder de vlag van Hockeyclub Olympia en je inzetten voor onze prachtige club in wording? Wens je meer informatie? Contacteer dan Mathieu Marck:  voorzitter@hcolympia.be.

Nog enkele praktische zaken seizoen 2022-2023:

  • Ledenbijdrage voor dames en heren is €410 per persoon per jaar.
  • Ledenbijdrage voor gents (35+) is €270 per persoon per jaar.
  • Inschrijven met een volledige ploeg kunnen wij niet toestaan, wij aanvaarden enkel individuele inschrijvingen.
  • De trainingen gaan door op dinsdag en donderdagavond, dit zijn de vaste trainingsavonden voor alle volwassen ploegen bij HC Olympia.
    • Dinsdag 20u30: H1 + D1
    • Donderdag 20u30: H2 + D2/3 (D1 + H1 mogen aansluiten als ze 2x per week willen trainen)
  • Nog nooit gehockeyd? Of wil je enkel meetrainen zonder competitie? Dan verwijzen we je graag naar de Trimhockey ploeg van HC Olympia, daar leer je de hockeysport te beoefenen. Eventueel kun je nadien doorstromen naar een dames- of herenploeg.