VOLWASSENEN


Vanaf seizoen 2018-2019 start Hockeyclub Olympia met trainingen en competitie voor Dames en Heren (Mineuren). Spelers (vanaf 19 jaar) met hockey-ervaring kunnen zich hieronder inschrijven zodat wij de dames- en herenploegen kunnen gaan vormen. Aangezien Hockeyclub Olympia een startende hockeyclub is en wij nood hebben aan vrijwilligers die onze club mee opbouwen, vragen wij wel het volgende aan deze nieuwe ledengroep:

Volwassen leden van HC Olympia dienen een bijdrage te leveren aan onze vrijwilligerswerking. Breng sponsors aan, zet je in als trainer, coach of scheidsrechter, meld je aan voor de bardiensten, start een Feestcommissie, … Kortom, kom af met een idee en help mee aan de opbouw van onze club! Er is nog genoeg werk te verzetten, we rekenen daarom op jullie ideeën en medewerking.

Wil jij hockeyen in ’t Stad onder de vlag van Hockeyclub Olympia en je inzetten voor onze prachtige club in wording? Schrijf je dan nu in via onderstaande button. Wens je meer informatie? Contacteer dan Steve Pecher: 0497 / 17 57 69 – voorzitter@hcolympia.be. Ook wanneer je ideeën hebt rond het opstarten van een Ladies of Gents ploeg, ben je meer dan welkom!

Nog enkele praktische zaken:
• Ledenbijdrage voor Dames en Heren is €380 per persoon per jaar.
• Inschrijven met een volledige ploeg kunnen wij niet toestaan, wij aanvaarden enkel individuele inschrijvingen.
• De trainingen zullen hoogstwaarschijnlijk doorgaan op donderdagavond, dit is de vaste trainingsavond voor alle volwassen ploegen bij HC Olympia (trimhockey + dames en heren).
• Nog nooit gehockeyd? Of wil je enkel meetrainen zonder competitie? Dan verwijzen we je graag naar de Trimhockey ploeg van HC Olympia, daar leer je de hockeysport te beoefenen. Eventueel kun je nadien doorstromen naar een dames- of herenploeg.
• Een nieuwe club betekent ook dat de competitieniveaus nog niet bepaald zijn voor de ploegen, al onze dames- en herenploegen zullen dus hoogstwaarschijnlijk in de laagste divisie starten. Dit wordt bepaald door de VHL.