Kids Club De Olympiaantjes


De Olympiaantjes is de kids club van HC Olympia, een laagdrempelig sportprogramma voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar oud. Het introduceert jonge kindjes in de wereld van de hockeysport waar ze onder begeleiding van ervaren trainers spelenderwijs diverse vaardigheden en eigenschappen leren en ontwikkelen. Daarnaast is het een gezellig samenzijn met leeftijdsgenootjes en genieten de kindjes na elke training van een glaasje limonade en een lekkere koek of fruit!

Seizoen 2018/2019
Vanaf september 2018 start het nieuwe seizoen van De Olympiaantjes, met wederom trainingen verdeeld over 2 seizoensblokken: voor de winterstop 10 lesjes, en na de winterstop 10 lesjes. Het definitieve trainingsschema wordt nog bekend gemaakt, wel is zeker dat de trainingen steeds op zaterdagochtend van 9 tot 10 uur zullen plaatsvinden. Let op, wij verwelkomen enkel kindjes van 4 tot 6 jaar (geboortejaar 2013 en 2014). Via onderstaande button kun je je kids inschrijven. Prijs: eerste seizoenshelft €150, tweede seizoenshelft €50.

Praktische informatie
Zorg voor sportkledij (joggingbroek) en makkelijke schoenen (sneakers). Gebitsbeschermers zijn verplicht, deze kun je in ons clubhuis kopen (€5 per stuk). Scheenbeschermers en hockeyschoenen hoef je niet direct aan te schaffen. Van Hockeynation kregen we ook enkele junior sticks die onze Olympiaantjes mogen gebruiken tijdens de training.