Hockeykampen

In de vakantieperiodes organiseert HC Olympia steeds weer hockeykampen. De Olympia stages zijn ondertussen al drie jaar een vaste waarde.  Iedereen leert in een stageweek heel veel bij, aangezien één hockeystage evenveel uren hockey betekent als vier maanden training tijdens het jaar. Je ziet zowel de beginners als de gevorderden grote stappen zetten op zo’n week. Het  4 – of 5-daags kamp (afhankelijk van periode)  bevat een sportief en plezant dagprogramma, aangepast aan het niveau van de deelnemers. Naast leeftijdsgenootjes zijn er leuke en goede trainers aanwezig die de uitdaging aangaan om van elk kind een nog betere hockeyer te maken. Ook verwelkomen wij kinderen die nog geen hockey-ervaring hebben, maar graag willen kennismaken met de hockeysport! Bij de indeling van groepen houden we zoveel mogelijk  rekening met het aantal jaar hockey-ervaring van het kind! Het kamp voorziet in opvang van 8u30 tot 17u30 uur.  Olympiaantjes zijn nog iets te jong voor dit kamp.

Goesting om volgende keer mee te doen? Je kunt je nu inschrijven voor de 4-daagse herfststage 2019 via onderstaande link. Daarna zijn we pas terug in 2020 met het krokuskamp en de Paasstage

 4-Daagse herfststage van maandag 28 tot en met donderdag 31 oktober 2019. Kosten 120,- euro voor 4 dagen.

Belangrijk:

Door het inschrijfformulier te verzenden, geef je Hockeyclub Olympia informatie die gebruikt wordt om in de toekomst contact met je op te nemen. 

Meer informatie over het privacybeleid vind je in ons huishoudelijk reglement.

Nog praktische tips:
Het weer wordt al wat wisselvalliger, gelieve dus genoeg warme kleding, hoofddeksel en eventueel handschoenen mee te geven aan je oogappel voor moest het wat kouder worden. Ook zijn natte kleren met zo’n grote sproeiers op het veld niet helemaal te vermijden. Wat extra kleren voor de kleinsten is dus aangewezen. Als de zon achter de wolken is verdwenen, zijn regenjas en trui ook handig.
 
We voorzien een vieruurtje, kraantjeswater en veel fruit voor de sporters. De lunch zouden ze van thuis moeten meenemen. We eten in het clubhuis, daar kan er een drankje gekocht worden indien dat nodig zou zijn. 

 

        • .