Foodie Friday

Elke vrijdag staat voor of na de training een dampend bord met lekker eten voor je klaar. We bieden namelijk elke week een lekker gerecht aan zoals pasta, een hamburger of hot dog. Natuurlijk aan democratische prijzen. Reserveer jouw diner voor vrijdag via Twizzit. Je kunt je tot uiterlijk woensdagavond 22.00 uur inschrijven. Je geeft aan met hoeveel mensen je komt en je betaalt vooraf voor het aantal deelnemers. Zie hieronder de datum en het team dat verantwoordelijk is voor het menu en de voorbereiding. 

Smakelijk eten! 

 

Datum Verantwoordelijk team Op het menu
30 september U14G1 Spaghetti Bolognese
7 oktober U14B1 Braadworst met wortelpuree
14 oktober U14G2 Haute burgers: Manhattan en Japanese
21 oktober U10B3 Zweedse balletjes met puree en appelmoes

 

FAQ Foodie Friday

Kunnen we op vrijdagavond nog bestellen? Zijn er porties over? 

Ja, maar enkel vanaf 20:30 uur. Er zijn soms een paar porties over en we weten pas tegen 20:30 uur of er nog iets overschiet.

Ik vind de link niet meer of ik kan niet meer bestellen?

Dan is Foodie Friday ofwel uitverkocht ofwel is de link afgesloten. We zetten de link op zondag om 18.00 uur open om te bestellen. Je kan een bestellig plaatsen tot woensdag 22.00 uur, tenzij het al eerder is uitverkocht. 

Kan ik na woensdag 22:00 nog bestellen?

Helaas is dat niet mogelijk. De organisatie van Foodie Friday heeft tijd nodig om alles voor vrijdag in orde te maken.

Ik heb besteld en betaald, kan ik dit nog annuleren?

Spijtig genoeg kan je je bestelling niet annuleren. Maar wie weet zijn er clubleden die je bestelling graag van je overnemen? Je moet dan wel zelf de kosten van jouw bestelling verrekenen met het lid dat jouw bestelling overneemt.