Thomas Briel, peter van de club, komt langs

In augustus hebben de Red Lions de gouden medaille gewonnen. Dit was ook de kroon op het werk van Thomas Briels, peter van HC Olympia. Na alle internationale en nationale huldigingen, zijn we blij dat we hem woensdagmiddag 6 oktober bij HC Olympia mogen ontvangen. Dit is de kans om eens een gouden olympische medaille in het echt te zien en een handtekening te scoren! Verder zal Thomas op het veld tijdens de training van U10 en U12 een aantal tips & trucs tonen.

 

Hoe ziet het programma eruit:

15.30-16.00 uur mogelijkheid tot handtekening of foto

16.00 -16.30 uur Thomas traint even mee met U10 Boys & Girls & oefenjeugd

16.30-17.00 uur mogelijkheid tot handtekening of foto

17.00 -17.30 uur Thomas traint even mee met U12 Boys & Girls & oefenjeugd

 

Zet de datum in je agenda en zorg dat je op tijd komt! Thomas moet om half 6 vertrekken!