Samen voor de Red Devils op onze Red Together avonden!

Binnenkort zijn we ‘Red Together’ om te supporteren voor onze Belgen. Eerst met het EK voetbal voor onze Rode Duivels en erna tijdens de zomer met de Olympische Spelen in Tokyo voor onze Red Lions. En dat is toch altijd gezelliger met enkele mensen samen? Zeker als dat gepaard kan gaan met een goed wijntje en lekker eten. We hebben goed nieuws voor jou, want we got you covered voor het EK Voetbal vanaf 17 juni!

Wij zorgen voor een groot scherm, ons gezellig clubhuis, een tafel vol Mediterrane gerechtjes en lekkere drankjes. En jij? Jij kan samen met 3 familieleden en/of vrienden van de match genieten.  

Je kan een tafel reserveren voor €140. Hiervoor krijg je: een volwaardige maaltijd voor  4 personen vol met Mediterrane gerechtjes: antipasti, burrata met gegrilde groenten, Mediterrane kazen etc. inclusief dessert, een fles wijn en een fles water per tafel. De sfeer daar zorgen jullie ongetwijfeld zelf mee voor! Met de opbrengst van deze actie steun je ons!

Plaatsen zijn zeer beperkt, wees er dus snel bij!