Doe mee aan wetenschappelijk onderzoek naar lage rugpijn bij hockyers

Al enkele jaren loopt er een samenwerking tussen de Universiteit Gent en de hockeysport in Vlaanderen. Momenteel werken wij aan een studie met als doel een grote database aan te leggen. Aan de hand van deze database kunnen we bv. zien welke veldpositie te kampen heeft met het meeste aantal blessures, welke blessures vaak voorkomen op een bepaalde leeftijd,…

 

Daarom vraagt het onderzoeksteam spelers vanaf 16 jaar en ouder om eenmalig een korte vragenlijst in te vullen (dit duurt ongeveer 10 minuten) via het online, beveiligde platform RedCap.

 

Belangrijk om weten, is dat alle gegevens gepseudonimiseerd worden, dit wil zeggen dat wij niet weten wie de vragenlijst invulde. Al deze gegevens komen rechtstreeks bij de onderzoekers terecht en worden ook enkel door deze onderzoekers bekeken en verwerkt.

Ik doe mee aan het onderzoek!