Doe jij mee aan het European Youth Leadership Festival?

De Europese Hockey Federatie is op zoek naar 2 Belgische kandidaten die mee willen doen aan het European Youth Leadership Festival 2021.

 

De 2021 editie van het Youth Leadership Festival vindt plaats van 1 tot en met 5 juni in Amsterdam. Het evenement werd in het leven geroepen om jongeren in staat te stellen een project voor te stellen dat hen nauw aan het hart ligt wat betreft de ontwikkeling van hockey.

Dus is hockey jouw passie? Grijp dan je kans! Je mag niet alleen je project voorstellen, maar je maakt tijdens die week ook kennis met Europese hockey profs.

 

Iedereen tussen de 18 en 30 jaar kan zich aanmelden via het formulier op de website van de Hockeybond. Mocht je nog vragen hebben over het festival, neem dan zeker contact op met onze HC Olympia trainer Cedric Vermeiren, hij is mede-organisator van het festival.