Nieuw trainingsschema vanaf 3 februari

We zijn heel blij dat dat alle jeugd terug mag hockeyen. Het is even puzzelen geweest om dit te doen binnen de gestelde regels, maar met een aantal aanpassingen is dat gelukt. De volledige jeugd kan weer 2 x per week trainen. De wijzigingen vind je ook terug in het trainingsschema

 

Dit zijn de aanpassingen:

Meld je aan via Twizzit

Je moet je via Twizzit registreren wanneer je gaat trainen. Dit is een aanpassing: eerder stond je altijd aanwezig bij een training. We hebben dit aangepast zodat we vooraf weten hoeveel kinderen we per training kunnen verwachten.

 

Olympiaantjes

De Olympiaantjes starten na de krokusvakantie weer met trainen op zaterdag van 11 – 12 uur. Dus niet meer op vrijdag!

 

U7 Boys + Girls

U7 blijft trainen op woensdag van 14 – 15 uur en, dit is nieuw, op zaterdag van 10 – 11 uur. De training van vrijdag is dus verplaatst naar zaterdag.

 

Middenbouw U8 – U12

Voor de Middenbouw blijven de trainingsuren gelijk. De groepen zijn onder de nieuwe coronamaatregelen te groot. Daarom wordt gevraagd van de spelers om af en toe een training over te slaan. Iedereen kan wel al eens een keertje niet (te veel schoolwerk, ziek, raambezoek brengen aan de grootouders, …). Als we deze afwezigheden goed gebruiken, zijn er geen aparte bubbels nodig en kan iedereen in zijn eigen ploeg blijven trainen.

 

Bovenbouw U14 – U19

Voor de Bovenbouw blijven de trainingsuren gelijk. Op twee kleine aanpassingen na:

  • het halfuurtje voorafgaand aan de training op vrijdag. De spelers worden wel opgedeeld in twee ploegen. Via de teammanagers wordt deze verdeling bekendgemaakt.
  • U19 Boys zal trainen op donderdag van 10 – 20.30 uur in plaats van vrijdag. De training op woensdag blijft behouden. 

 

Keeperstrainingen

Op dit moment zijn er geen keeperstrainingen.

 

Er verandert voor iedereen wel iets, maar toch zijn we heel blij dat we onze volledige jeugd terug kunnen laten sporten. We vragen aan iedereen om vol enthousiasme te komen spelen, maar met respect voor de regels: blijf enkel in jouw bubbel, blijf op het stuk veld dat aan jouw bubbel is toegewezen, iedereen van +12 jaar moet verplicht een mondmasker dragen rond het veld, ouders zetten hun kinderen best aan de ingang af en blijven niet langs de zijlijn staan, houdt 1,5 meter afstand van de trainers, …

De eerste training start op woensdag 3 februari. We wensen we jullie heel veel speelplezier.