Start trainingen 13 januari

Woensdag 13 januari starten de trainingen weer voor de jeugd tot 12 jaar. In de maand januari is er 1 training per week op woensdag. In februari gaan we over naar het vertrouwde ritme van twee trainingen per week.

 

Er zijn geen trainingen voor de wisselkeepers. We laten je binnenkort weten wanneer de trainingen voor de wisselkeepers weer kunnen starten.

 

Natuurlijk zijn de bekende corona-maatregelen nog steeds van kracht, dus: voldoende afstand houden, mondmasker op en je aanmelden via de QR code. We roepen ouders op die hun kinderen brengen naar de training brengen om zo kort mogelijk op het terrein te blijven.

 

Ouder dan 12? Reserveer een veld!

Ben je ouder dan 12 jaar en je wil graag hockeyen? Dan bieden we je de mogelijkheid om een veld te reserveren. Ja kan dan met maximaal 4 personen op een veld spelen. Reserveren doe je heel eenvoudig via Twizzit.