Vanaf 1 juli start de Zomer van O!

Meld je aan voor de Zomer van O! Iedere week hockeyactiviteiten voor iedereen die het hockeyveld niet kan missen. 

 

Wat hebben we te bieden?

Familietrainingen Zomer van O Geen klassieke trainingen, maar kleine spel voor iedereen die hockey wil spelen. Vanaf 1 juli ben je iedere woensdag welkom. Van 19u tot 20u is de jeugd welkom, vanaf 20u tot 22u kunnen de volwassenen dan aansluiten als ze een matchke willen spelen. Het zijn familietrainingen, dus volwassenen kunnen ook wat vroeger aansluiten en de jeugd kan ook wat langer doorspelen. De Corona-maatregelen bepalen wel dat er maximum 50 personen op het veld mogen. Daarom werken we met inschrijvingen. Selecteer hier de trainingen waar je wil aansluiten en dan ben je zeker van je plek. 

 

Zomerstages De zomerstages, de eerste week van juli en de voorlaatste week van augustus, zijn onderstussen een vaste waarde. De stages zijn volzet en het is niet meer mogelijk om je kids hiervoor aan te melden.

 

Kick-off seizoen 2020-2021

Zet zondag 30 augustus 2020 in je agenda voor de kick-off van het nieuwe seizoen 2020-2021. Op deze dag geven de categorieverantwoordelijken uitleg en kan iedereen kennismaken met zijn team en de teammanagers.

Geniet van de zomer!