Oproep aan onze leden: laat voor 15 maart van je horen!

Wil jij of je kind(eren) volgend jaar blijven hockeyen bij Olympia?
Bevestig dan voor 15 maart je inschrijving: ga naar twizzit en volg de instructies. Na de inschrijving word je meteen doorgestuurd naar de betaalapp om 50€ per lid over te maken.
 
Let op: alle leden waarvan we geen voorschot of reactie ontvangen via e-mail vóór 15 maart worden uitgeschreven bij HC Olympia op het einde van het seizoen en verliezen zo hun plaats in de club.
 
Er zijn voor de Olympiaantjes en jeugdspelers heel wat keuzes te maken.

Olympiaantjes

Geboren in 2015 wenst uw zoon/dochter volgend jaar nog te spelen bij de Olympiaantjes? Bevestig de inschrijving en betaal het voorschot voor 15 maart.

Geboren in 2014 wenst uw zoon/dochter komend jaar naar de volgende groep te gaan? Bevestig de inschrijving en betaal het voorschot voor 15 maart. Geef bij de bevestiging aan of uw kind competitie wenst te spelen of oefenjeugd.

 

Momenteel competitiejeugd U7 t/m U19

Wenst uw zoon/dochter volgend jaar terug deel uit te maken van een competitieploeg, bevestig dan de inschrijving en betaal het voorschot voor 15 maart.

Wenst uw zoon/dochter volgend jaar terug te hockeyen, maar niet langer in een competitieploeg, bevestig dan de inschrijving en betaal het voorschot voor 15 maart. Geef bij de bevestiging de juiste keuze aan.

 

Momenteel oefenjeugd

Wenst uw kind volgend seizoen nog te hockeyen? Bevestig de inschrijving en betaal het voorschot voor 15 maart. Hier kan u ook aangeven dat uw zoon/dochter naar de competitie zou willen overgaan indien de mogelijkheid er is.

 

Broers en zussen

Als een broer of zus van een huidig lid wil aansluiten bij HC Olympia, ga dan meteen naar de aanmeldingslink op onze website en meld de broer of zus aan. Vermeld bij de opmerking even de naam van de broer of zus die al sport bij HC Olympia.Zorg dat broer of zus is aangemeld voor 15 maart. Daarna komt hij/zij op de gewone wachtlijst terecht.

Weet je nu reeds dat je kind niet meer wenst te hockeyen bij HC Olympia volgend seizoen, stuur dan een mail naar de ledenadministratie zodat de uitschrijving bij de KBHB kan worden geregeld en extra kosten voorkomen kunnen worden. 

 

Lidgeld

Volgend seizoen wordt het lidgeld geïndexeerd. De tarieven voor de jeugd zijn: Olympiaantjes: 220€ / Oefenjeugd: 275€ / Competitiejeugd: 350€