Veld coördinator gezocht!

HC Olympia is op zoek naar een veld coördinator voor de wedstrijd zaterdagen. Je bekijkt de veldbezetting die je van de Cel Sportief hebt ontvangen en hangt een overzicht ervan langs het veld. Je begeleidt onze ploegen en die van de bezoekers naar het juiste (deel van het) veld en zorgt dat de wedstrijden op tijd beginnen. Je wijst aan welk materiaal er nodig is, waar de ploegen dit kunnen vinden en verzekert een goede terugkeer van het materiaal. Je houdt overzicht over het veld en zorgt dat enkel geautoriseerde personen zich op het veld bevinden. Je helpt en beantwoord vragen van ouders, spelers, coaches die ze eventueel kunnen stellen.

Word jij onze nieuwe veldcoördinator?

  • Je bent aanwezig tussen 9.00 en 13.00 uur op zaterdagen dat er jeugdwedstrijden zijn.
  • Hiervoor ontvangt je een vrijwilligersvergoeding.

Kan je niet wachten om er aan te beginnen? Of ken je iemand die dit wel zou willen doen? Heb je graag wat meer info? Stuur vandaag nog een mail naar vrijwilligers@hcolympia.be