Bal van ´0 op 7 Maart

Bestel nu je tickets voor het galabal van het jaar!
Nog even aftellen en dan is het zover: zaterdag 7 maart is het 2e Bal van Olympia! Net als onze Red Lions willen we zorgen voor een onvergetelijke avond in “Tokio”. Bestel snel je tickets via Twizzit (zie link op http://www.hcolympia.be/kalender/). De deuren van het clubhuis gaan om 21u open. Wie aankomt voor 23u, wordt verwend met een hapje en een drankje. Kostprijs van dit alles: 15 euro (voorverkoop). Voor de late beslissers kunnen er tegen 20 euro ook tickets aan de kassa gekocht worden. Samen met alle Olympianen maken we er in dit Olympisch jaar een spetterend feest van. De avond zelf verwachten we jullie casual chic met een Aziatische toets
 
Gala voor de jeugd:
Noteer ook alvast 6 maart in de familiale agenda, want dan is het aan de jonge Olympianen om een feestje te bouwen in het clubhuis. 
Aansluitend aan hun trainingen op vrijdag heeft de jeugd het clubhuis voor zich alleen om de dansvloer alvast op te warmen. 
  • Fuif U7/8/9 van 18u tot 19u (aansluitend op training)

  • Fuif U10/11/12 van 19u tot 20u  (aansluitend op training)
  • Fuif U14 en 16  van 21u tot 23u