Warmste Week actie een succes

Olympia schenkt 1000,- euro aan G-Sport Vlaanderen

Dat we een club zijn met een sociaal gezicht, hebben Olympianen wel bewezen. De verkoop van zelf gemaakte cake, quiches, taarten en nog veel meer lekkers op 29 november kan een succes worden genoemd met een opbrengst van 650,- euro! Heel veel dank aan alle helpende handen (er is veel bak-talent binnen Olympia!) en de leden die iets lekkers hebben gekocht. Heel sympathiek! 

Ook de inzameling van rosse muntjes heeft het nodige opgebracht: 143,- euro. Dat je met kleine centjes zoveel kan ophalen. Speciale dank voor al die leden die extra inspanning hebben gedaan om de pot te vullen! 

Dit betekent dat we met de leden 793,- euro opgehaald, de club legt er uit de bardienst nog ruim 200 euro bij bij zodat we een mooie cheque van totaal 1000,- euro kunnen aan bieden aan Gehandicaptensport Vlaanderen. Met deze mooie opbrengst hebben we meer personen met een handicap de kans gegeven om het plezier van sport te ervaren.