HC Olympia bakt voor G-Sport voor de Warmste Week!

LET´S BAKE TOGETHER

Doe je ook mee? Als club met een sociaal gezicht  willen we dit jaar Gehandicaptensport Vlaanderen steunen in kader van de Warmste Week. G-Sport Vlaanderen wil zoveel mogelijk personen met een handicap de kans geven om het plezier van sport te ervaren. Sporten met een handicap lijkt niet evident, maar het kán!  

Op vrijdag 29 november organiseren we een actie om geld in te zamelen voor de Warmste Week. Er is deze vrijdag geen pasta-avond, maar je kan de lekkerste taarten, quiches, pannenkoeken, pizza’s, soep en gezonde hapjes kopen. De opbrengst van de verkoop is natuurlijk voor ons gekozen doel voor de Warmste Week (https://dewarmsteweek.be/acties/hc-olympia-steunt-gehandicapten-sport)

Bak jij graag taarten, cakes, quiches of stel je graag porties gezonde hapjes samen? Laat voor 26 november weten wat jouw bijdrage kan zijn en geef het af op vrijdag 29 november vanaf 17.00 uur op het clubhuis. Stuur een e-mailtje naar Tanja of  communicatie@hcolympia.be

Helpende handen zijn ook welkom vrijdag 29 november. Laat weten welk tijdsslot tussen 17.00-20.00 uur je kan helpen.  

Kom ook zeker iets proeven, je hoeft je niet van te voren aan te melden , maar je kiest en betaalt gewoon je hapjes ter plaatse!