Bardiensten op zaterdag

Ouders gevraagd om vaste personeel te ondersteunen

Dit seizoen heeft het bestuur besloten om op thuiswedstrijddagen de vaste barmedewerkers te laten ondersteunen door de ouders en dit structureel per team te laten gebeuren. We houden rekening met jullie thuiswedstrijden en het tijdstip dat de kinderen wedstrijd hebben. In onderstaand schema kan je zien wanneer je team deze seizoenshelft aan de beurt is. Graag zelf binnen het team coördineren welke twee ouders de bardienst opneemt en tijdig aan te geven indien een datum niet past. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Cel Vrijwilligers

Bardienst zaterdag 2019

*Let op 11 november is een feestdag (geen zaterdag), maar wel een competitiedag.

De barbezetting voor wintercriterium en tweede seizoenshelft zal ruimschoots op tijd bekend gemaakt worden.