Week van de Official: 5 tot 13 oktober 2019

Dé week om onze superhelden te bedanken

Van 5 tot 13 oktober 2019 is het de Week van de Official. We vragen dan aan onze leden om alle scheidsrechters in de bloemetjes zetten. Want zonder officials, geen wedstrijden. De aanwezigheid van een official wordt vaak als vanzelfsprekend gezien, maar toch zijn het – net als de sporters en (andere) vrijwilligers binnen de sportclub – mensen met een passie voor de sport die in hun vrije tijd paraat staan. Het is niet altijd een gemakkelijke taak. Daarom geven we hen met plezier een duwtje in de rug én zeggen we een welgemeende dankjewel!

Dus we verwachten van alle leden die matches spelen in weekenden 5-6 oktober en 12-13 oktober dat ze hun scheidsrechters bedanken. Geef een hand, een bloem, een applaus of  maak een erehaag. Heb je nog een origineel idee nodig, doe dan inspiratie op bij de initiatieven van vorig jaar

Wees creatief en laat ons weten via een verhaal en/of foto hoe jouw team de scheidsrechter erkenning heeft gegeven! Of share jullie acties met #bedanktscheids & en #HCOlympia, wie weet komen die in de inspiratiegids van volgend jaar terecht!