GEBRUIK JIJ AL DE BELGIUM HOCKEY APP?

Een aantal handige tips op een rij

Met de Belgium Hockey App kun je snel en makkelijk te weten komen waar en wanneer de competitiewedstrijden gespeeld worden. Ook geef je eenvoudig de aanwezigheid van jezelf of je kind voor een wedstrijd op en noteer je of je wil carpoolen.

Om je aanwezigheid op te geven in de App volg je het volgende 4-stappen-plan:

  1. Selecteer de datum van een wedstrijd waarvoor je je aanwezigheid wilt doorgeven, klik vervolgens op het logo van je Olympia team
  2. Nu kom je op de informatie over de wedstrijd; de eerste tab betreft de LOCATIE van de wedstrijd
  3. Kies voor de derde tab AANWEZIG, je ziet nu 3 keuzes: aanwezig (eerste bolletje), reserve (tweede bolletje) en afwezig (derde bolletje), bij aanwezig klik je op ´het bolletje´ van aanwezig
  4. Na de bevestiging van de aanwezigheid, is jouw bolletje groen gekleurd en kun je zien hoeveel spelers dit al hebben gedaan (Bekijk de lijst). Je kunt vervoer onderling regelen via de laatste tab AUTO.

Toch wordt de App nog niet altijd gebruikt of ondervinden leden of ouders problemen in het gebruik van de App. Daarom hebben we een aantal tips op een rij gezet:

  • Gebruik altijd het e-mailadres dat gekend is bij je club en dus bij de Bond. Dit is NOODZAKELIJK als je wil dat je persoonsgegevens automatisch worden overgenomen en dat je automatisch je programma als speler of van je kind kan bekijken. Veel ouders registreren hun kind met bijvoorbeeld privé-emailadres en dan een inlog op app maken met werk e-mailadres. Zorg dus dat je altijd hetzelfde mailadres gebruikt voor ouder en kind.
  • De link met beide ouders is niet altijd gelegd: de ene ouder ziet wel zijn kind wel in de App (vaak de ouder die de aanmelding heeft gedaan) en de andere ouder niet. Lees ook de uitleg over koppelen aan gebruiker op de website van Sportlink  Neem contact op met onze ledenadministratie om email adres van beide ouders aan je kinderen te koppelen
  • Je kunt meerdere personen aan jouw account hebben gekoppeld (bijvoorbeeld zowel jij als meerdere kinderen zijn gekoppeld aan jou e-mailadres). Als je meerdere kinderen voor wedstrijd wilt aanmelden op aanwezig, dan moet je per kind van profiel switchen door via instellingen de juiste te selecteren via “persoon kiezen”.
  • Als teammanagers of scheidsrechters moet je de stand van de thuiswedstrijd doorgeven via de App. Zorg dat je ook op de lijst van betreffende ploeg & match staat. Hier kan je de handleiding terugvinden om het online wedstrijdblad in te vullen.

Je kunt meer tips en een gebruiksaanwijzing vinden op de volgende website.

Heb je bovenstaande tips gelezen en je zit toch nog met vragen, neem dan even contact op met ons secretariaat en zij kunnen kijken hoe ze je kunnen verder helpen.