Hoe kom jij naar de training of match?

Werk mee aan het mobiliteitsonderzoek van ´t stad met AllRide !

Op 16 september is er een interessant onderzoek op onze sportclub gestart. Je krijgt de kans om deel te nemen aan een onderzoek van de stad Antwerpen over verplaatsingen van en naar de trainingen en wedstrijden. Via de AllRide-app kan je aanduiden of je te voet, met de step/fiets, de brommer/auto of het openbaar vervoer tot hier komt. Daarmee leren we als club, maar ook als stad veel bij over de noden en mogelijkheden van die verplaatsingen.

Wie kan er meedoen? Iedereen van onze club die ouder is dan 13 jaar en een smartphone heeft, kan zich inschrijven en de app downloaden.

Hoe doe je dat? Schrijf je in via dit inschrijvingsformulier, download de app (in de app store onder ‘AllRide’) en begin op 16 september je verplaatsingen van en naar de training of match te registreren. Die verplaatsingen houd je bij gedurende het volledige experiment, tot 17 november. Op het einde van het traject krijgt iedereen die actief heeft deelgenomen aan het onderzoek nog een verrassing van de stad Antwerpen.

Heb je nog vragen? Je vindt alvast extra informatie op de website van de stad Antwerpen. Tijdens het onderzoek zal je al je bijkomende vragen ook aan het Allride-team kunnen stellen. Alvast heel erg bedankt voor jullie medewerking!