Kick off seizoen 2019-2020

geslaagde start van nieuwe seizoen!

Beste Olympia-leden,

Vandaag trapte we met de kick-off day het nieuwe hockeyseizoen af. Er moest rond het veld nog wat opgeruimd worden van het EK maar wie maalt erom als we Europees Kampioen zijn geworden. We mochten vandaag veel nieuwe en bestaande leden verwelkomen op onze club en dat doet ons natuurlijk heel veel plezier. Het was een drukke dag. Sponsoring zorgde ervoor dat elk jeugdlid een bitje kreeg van Scancar. De trimmers maakten heerlijke hotdogs en we kregen hulp van de bovenbouw bij de merchandising stand. De kinderen kregen hun eerste training onder leiding van onze nieuwe trainerscoordinator en bijhorende trainers. Onze categorie verantwoordelijke hielden een presentatie met daarin alles wat de jeugdleden en ouders moeten weten omtrent de werking van HC Olympia. Mochten er onverhoopt toch nog vragen zijn, dan is je eerste aanspreekpunt steeds de PV (ploegverantwoordelijke) van je team. Ook ploegverantwoordelijken kunnen soms redelijk nieuw zijn en zij zullen jullie doorverwijzen naar de CV (categorie manager) of meteen de juiste persoon indien nodig. Voor de Olympiaantjes, is de kick-off voorzien op de eerste training, nu vrijdag 6 september. Ook zij mogen dan een gratis bitje komen ophalen.

Wij wensen je fantastisch hockeyseizoen.

Het bestuur