HC Olympia gaat met Victory de Antwerpse Initiator-cursus organiseren

Mooie uitdaging voor een erkend diploma

Olympia zal samen met Royal Victory HC in 2020 de nieuwe ´Initiatorcursus voor Hockey´ organiseren in opdracht van de VHL. Dit geeft onze trainers en aspirant-trainers de mogelijkheid om deze bijscholing op onze eigen club af te werken. Als onze trainers dit diploma behalen bezitten ze alle kennis en vaardigheden om op een professionele manier training te geven aan hockeyers met een basis of beginnersniveau. Het is een pittige cursus – die meerdere dagen duurt – maar mensen die hiervoor geslaagd zijn, zijn erkend als initiator voor de Vlaamse Trainersschool en deze diploma’s zijn zeker iets waard. De club heeft hierdoor meer kans op subsidies, maar ook de vergoeding die Olympia geeft aan gediplomeerde trainers ligt hoger. Heb je zin om deze cursus te volgen en heb je tijd om 10 weken lang elke zondagochtend vrij te maken voor het lesgedeelte? Waar wacht je dan nog op? Aarzel niet en stuur een mail via naar Bas Willems, onze sportief coördinator.