Geslaagde eerste editie Trimmers-Familie-Toernooi

Vorige zondag vond de eerste editie van het Trimmers-Familie-Toernooi plaats. Ruim 50 enthousiaste hockeyers bestaande uit trimmers en hun kids of andere familieleden waren van de partij. En dat het plezant mocht zijn blijkt uit de originele teamnamen: Groene snottebellen, Red Panthers, Hockey bananen etc. Het was dus een vrolijk en bont gezelschap dat onder een stralende maar koude ochtendzon wedstrijdjes tegen elkaar speelde. ’s Middags kon iedereen genieten van een lekkere en gezonde lunch, verzorgd door de trimmers zelf. Na de lunch werd er gestreden tussen ’team trimmers’ en ’team jeugd’. Het was een spannende wedstrijd waarbij de trimmers uiteindelijk na winst met 1-0 de wisseltrofee in ontvangst konden nemen. De jeugd staat al te trappelen om volgend jaar revanche te nemen!

 

Het was een gezellige en sportieve dag en hopelijk de start van een mooie jaarlijkse traditie. Een dikke merci aan de organisatorenAnnemieValerie en Pieter. Het was een topdag!