Sinterklaas houdt ook van Hockey in ´t Stad

Kom 5 december naar de speciale training!

Deze week ontvingen we op Olympia een speciale brief… eentje van de Sint! Daarin schrijft hij dat hij gehoord heeft dat de trainingen bij Olympia zo leuk zijn, en dat er een aantal Zwarte Pieten héél graag eens zouden komen mee doen. De Zwarte Pieten zijn al volop aan het oefenen met een bal en de staf van Sinterklaas! Dat is toch heel wat anders dan over daken lopen en door smalle schoorstenen kruipen…

Op 5 december zullen de jeugdtrainingen volledig in het teken staan van de ´Zwarte Piet behendigheidsoefeningen´. Wie wil mag verkleed komen als Zwarte Piet of Sinterklaas. We hopen natuurlijk dat Sinterklaas niet alleen een hockeystick meegeeft aan de Zwarte Pieten maar ook wat lekkers voor de Olympia-kinderen!

De kinderen mogen ook deze mooie kleurplaat van Sinterklaas inkleuren en meenemen!