Helpende handen gezocht voor onze klusdag zondag 25/11

Heb je onze eerste klusdag gemist en wil je toch graag nog een steentje bijdragen? Vind je het leuk om het clubhuis gezelliger te maken? Zondag 25 november klussen we opnieuw. We starten in de ochtend om 10.00 uur en werken door tot circa 14.00 uur. We kunnen dan de muren schilderen en als er meerdere klussers met een verfrol aan de slag gaan is de klus zo geklaard!

Verder moeten er voorbereidingen worden getroffen voor een nieuwe deur naar de keuken. Ook mensen die iets van elektriciteit kennen kunnen helpen met de verlichting boven de bar te installeren. Werk je liever buiten, dan kun je misschien helpen bij het verwijderen van bladeren van ons veld.

Om alles tip top te krijgen en opgeruimd de winterstop in te gaan heeft Olympia je hulp dus ECHT nodig. Je kun je via email aanmelden bij Eline, onze coördinator voor de vrijwilligers.