Ha-ha-Halloween!

Halloweentraining op woensdag 24 oktober

Sidder en beef, want woensdag 24 oktober mag je voor één keer je sportieve outfit thuislaten en in je griezeligste pak naar de training komen. Laat je creativiteit de vrije loop en kom verkleed als bloeddorstige Dracula, enge heks of geestig spook. Een uitgelezen kans om leuke sfeer- en groepsfoto’s te maken en ze nadien te posten op de sociale media met de hashtags #hcolympia en #halloweentraining. Na de training kan je in het clubhuis terecht voor heerlijke verse pompoensoep en smakelijke halloweencakes. Alles met liefde bereid door ons team van vrijwillige bakmama’s en te koop aan democratische prijzen! Is je creativiteit onuitputtelijk, dan kan je ook nog aan de slag met potlood en stift en ons deze kleurplaat mooi ingekleurd terug bezorgen!