Let’s clean up together tree

Steken jullie mee de handen uit de mouwen?

HC Olympia wil graag fijne en nette omstandigheden voor al haar teams. Helpen jullie mee de terreinen proper achter te laten? Wil je graag de handen uit de mouwen steken en achtergelaten afval mee opruimen? Dat kan! Vanaf nu vinden jullie in het clubhuis een ‘Let’s clean up together tree’ met afvalgrijpers, vuilniszakken (alsook een ring waardoor het makkelijker is om de zak open te houden), handschoenen, handborstel en vuilblik die vrij te gebruiken zijn. De zakken met afval kan je kwijt in de vuilnisbakken naast het hoofdgebouw.

Let's clean up together

Na een eerste spontane try-out bleek het ook een fijne groepsactiviteit te zijn om met teamgenootjes en zelfs bezoekende partijen te doen! (Als het ware zoals de Japanse supporters en spelers na hun voetbalwedstrijden tijdens de voorbije WK.)
We hopen van harte dat afvalpreventie mag zegevieren en dat de ‘Let’s clean up together tree’ niet lang nodig zal zijn, maar tot dan … feel free!

Een dikke merci aan Wendy Pardon voor de organisatie!