Keeperstrainingen bij HC Olympia

Aanmelden voor 1 oktober

** Gratis keeperstraining **

Bij HC Olympia kan je binnenkort terecht voor keeperstrainingen (vanaf U9). Je moet nu geen keeper zijn maar er uiteraard wel interesse voor hebben. De eerste training zal plaats vinden op vrijdag 12 oktober van 18u-19u en de tweede op vrijdag 23 november van 18u-19u. Deze trainingen zijn voor leden van Olympia helemaal gratis. Let wel: keeperspak is verplicht. Aangezien we per team maar 1 pak hebben is er dus een beperkt aantal deelnemers per sessie. Snel zijn is de boodschap! Wil je graag meetrainen onder leiding van Kai Zaoui, geef dan een seintje voor 1 oktober aan Camille Van Herck – competitiesecretaris@hcolympia.be.** Keepersclinic onder leiding van Pan-na Goalies **

Heb je zin om je als keeper nóg meer te bekwamen, schrijf je dan in voor de keepersclinic die binnenkort plaatsvindt op de velden van Olympia! Twee uur lang zul je in kleine groepjes van maximum 3 deelnemers deskundig begeleid worden door ervaren trainers. Je krijgt ook nog een superleuk shirt als aandenken. Praktisch: zaterdag 3 november van 10u tot 12u. Inschrijven doe je via deze link. De kostprijs is €65, maar leden van Olympia krijgen een vermindering van 30%. Mail dus zeker ook naar onze competititesecretaris via competitiesecretaris@hcolympia.be om je korting te krijgen!