Stand van zaken Olympia-tenue

Nog eventjes geduld...

Jullie zitten vol ongeduld te wachten op de levering van de officiële clubtenue. Geloof ons, wij ook! Daarom hieronder even een stand van zaken.

Tijdens onze ‘Grand Opening Party’ op 2 juni onthulden we al een eerste prototype. De kleuren lagen vast, en ook de vormgeving was afgerond. Klaar voor productie, zou je denken.

Maar – in tegenstelling tot zowat de hele schoolgaande jeugd die dolblij was dat het eindelijk grote vakantie was – voor ons stak de zomervakantie wel wat stokken in de wielen van het productieproces van de tenue. Er kwamen op de valreep nog broodnodige sponsors bij, die wij heel erkentelijk zijn. Maar de vele vakanties en afwezigheden maakten het coördineren van het ontwerp moeilijk. Alles moest dus noodgedwongen even on hold gezet worden…

Momenteel wordt er bij DNA Hockey met man en macht gezwoegd voor de opstart van het seizoen, en kunnen we niets anders doen dan wachten tot wij aan de beurt zijn. We verwachten dat we deze week nog de exacte productiedatum doorkrijgen.

Willen jullie ondertussen toch al met het alternatieve shirt spelen, dan vragen we om dit via de club te bestellen. DNA Hockey kan onmogelijk alle individuele mails verwerken, daar hebben ze het te druk voor. Dus bij interesse voor een wit shirt, geef een seintje aan voorzitter@hcolympia.be, en wij doen de bestelling. Je krijgt dan van ons een seintje wanneer het shirt klaarligt bij DNA Hockey.