Aan de slag met de nieuwe Hockey App

Noteer je aanwezigheid voor de komende wedstrijden in de App!

Om snel en makkelijk te weten waar en wanneer er gespeeld wordt, is er vanaf het nieuwe seizoen de Belgium Hockey app. Maar voor een aantal ouders en spelers heeft de Hockey App nog veel geheimen. Wist je dat je de App ook kan gebruiken om de aanwezigheid van jezelf of je kind voor een wedstrijd op te geven? Of om aan te duiden hoeveel plaatsen je nog vrij hebt om te carpoolen?

We geven hierbij graag een 4-stappen-plan:

  • Selecteer de datum van een wedstrijd waarvoor je je aanwezigheid wilt doorgeven, klik vervolgens op het logo van je Olympia team
  • Nu kom je op de informatie over de wedstrijd; de eerste tab betreft de LOCATIE van de wedstrijd
  • Kies voor de derde tab AANWEZIG, je ziet nu 3 keuzes: aanwezig (eerste bolletje), reserve (tweede bolletje) en afwezig (derde bolletje), bij aanwezig klik je op ´het bolletje´ van aanwezig
  • Na de bevestiging van de aanwezigheid, is jouw bolletje groen gekleurd en kun je zien hoeveel spelers dit al hebben gedaan (Bekijk de lijst). Je kunt vervoer onderling regelen via de laatste tab AUTO.

  • Mocht je nog veel vragen hebben over de App kom dan zeker naar het algemene infomoment op donderdag 20 september of 11 oktober. Er is ook meer informatie te vinden via deze link: https://www.hockey.be/nl/categorie/competitie/hockeyapp/