Competitie goed gestart!

HC Olympia teams stralen plezier uit

De competitie is ondertussen gestart. Aanvankelijk stonden de jeugdteams de eerste wedstrijddag nog wat onwennig op het veld, maar afgelopen weekend straalden ze al veel meer zelfvertrouwen uit. Ook het plezier in de teams valt direct op en dat vinden we bij Olympia erg belangrijk. De eerste doelpunten werden uitgebreid gevierd en ook werden de eerste overwinningen (door D-1, U16-Girls en U9-Boys) geboekt!

Om snel en makkelijk te weten waar en wanneer er gespeeld wordt, is er vanaf het nieuwe seizoen de Belgium Hockey app. Meer informatie kun je hier op onze website lezen.

Veel ouders hebben zich al ingezet om de eerste wedstrijddagen goed te laten verlopen. Dank daarvoor! Er zullen 2 infoavonden (20 september en 8 oktober om 18.00 en 19.00 uur) worden georganiseerd voor leden en ouders die nog niet zo bekend zijn met de hockeysport. Hier zullen meer ervaren leden de spelregels in begrijpelijke taal proberen uit te leggen. Ook de verschillende taken (coach, manager, scheidsrechter) binnen een team zullen worden toegelicht. Ook kunnen er vragen worden gesteld hoe je twizzit en de nieuwe Hockey app kunt gebruiken. Olympia is ook nog op zoek naar vrijwilligers die meer team-overstijgende taken op zich willen nemen zoals coördinatoren voor de velden, de keepers en scheidsrechters. Neem al een kijkje op onze website of kom op 4 oktober naar het clubhuis waar vanaf 19.00 uur meer uitleg over de diverse vrijwilligerstaken zal worden gegeven.

Ook wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het officiële wedstrijdtenue van HC Olympia. We stemmen momenteel af met de onze sponsors en de drukker. Voor meer nieuws hierover raden we jullie aan om onze Nieuwsbrieven en Website goed in de gaten te houden.

We willen alle teams er nog op wijzen dat al het materiaal dat gebruikt wordt voor wedstrijden (de keeperspakken, de ballen, kegels …) veel geld waard is. Het is belangrijk dat elk team hier zorg voor draagt. Het team dat als laatste op de dag een (thuis-)wedstrijd speelt moet de ballen en ander achtergebleven materiaal naar het materiaalhok brengen. Bedankt alvast!