Leukste hockeyweek van de zomer!

Verslag van 2 deelnemers hockeyweek 27-31 augustus 2018

De Olympia-zomerstage eind augustus was een super week! We zijn maandag 27 augustus gestart met 38 hockey-vriendjes van verschillende leeftijden. Elke dag hebben we heel veel leuke oefeningen gedaan onder leiding van Bjorn, Chloé, Romain, Cecilia, Nikki, Mik en Mathieu.

We hebben in de zon en in de regen gehockeyd, maar dat maakte ons niet uit. Er waren steeds veel fijne oefeningen en ook tijd voor andere spelletjes! We hebben geoefend op verschillende slagen zoals de flats en de push. Alle deelnemers kregen een mooie beker met Olympia-logo en onze naam erop. Wij komen zeker weer eens een hockeykamp doen! Wie doet er de volgende keer mee? Je kunt je nu al aanmelden voor een stage in de herfstvakantie.

Groeten Renske en Mette (beide 9 jaar)