Infomoment voor ouders van competitiespelers

Donderdag 30 augustus 2018

In september starten veel kinderen voor het eerst met competitie. Ongetwijfeld heb jij als ouder hierover heel veel vragen. Daarom organiseert HC Olympia op donderdag 30 augustus 2018 een infomoment voor ouders, tijdens de training van je zoon of dochter. Volgende onderwerpen zullen onder andere aan bod komen:

  • Inzet van ouder als coach/wedstrijdmanager/scheidsrechter
  • Benodigde wedstrijdkleding
  • Toelichting nieuwe hockey-app
  • Spelregels
  • Begeleiding vanuit het bestuur


  • Ook als jullie nog met andere vragen zitten, kan je die hier stellen. Je kan er kennis maken met ouders van teamgenoten van jouw zoon of dochter en misschien ineens afspraken maken omtrent vervoer en praktische zaken regelen.
    Tot donderdag!