Verslag Grand Opening Party

Een gezellige aflsuiter van een topseizoen!

Vorige zaterdag stond er een leuk feestje op het programma van HC Olympia. We sloten het voorbije seizoen af met een lekker drankje en overheerlijke hapjes, alles bereid en geserveerd door de vele vrijwilligers. Zo konden we o.a. genieten van smakelijke quiches, pastasalades, wraps en hotdogs. Voor de zoetebekken stonden er smeuïge brownies, cakes en gezonde fruitsalade op het menu.Ook rond het veld was er veel te beleven. De kinderen konden zich uitleven op het springkasteel, er waren allerlei buitenspelletjes om te spelen, of je kon kijken naar de training van de Red Panthers, onze nationale damesploeg en nadien naar enkele herenwedstrijden van bevriende Antwerpse clubs als Dragons, Antwerp en Braxgata.Rond de middag openden we op plechtige wijze (er werd zelfs een lintje doorgeknipt!) ons nieuwe clubhuis. Voorzitter Steve sprak de aanwezigen toe, stelde het nieuwe bestuur voor en bedankte Merel, Heico en Katrien voor hun inspanningen dit jaar. Zij zetten een stapje terug en worden vervangen door Roosje, Camille en Dave. Ook ons gloednieuwe tenue werd onthuld en kon op veel appreciatie rekenen. Jeugdlid Olivia won de kleurwedstrijd en kreeg een Olympia-stick overhandigd, een echt collector’s item. Daarnaast waren er ook enkele journalisten aanwezig, en zij zagen dat het goed was! (lees het hier en hier).Als afsluiter kregen we ook nog hoog bezoek: Thomas Briels, de kapitein van de Red Lions en peter van onze club, kwam nog even een balletje slaan met enkele jeugdleden. Natuurlijk kon een fotosessie met de kids niet ontbreken. Leuk, al die blije, trotse gezichtjes!Seizoen 2017-2018 zit erop, maar achter de schermen wordt ondertussen hard gewerkt aan de voorbereiding van volgend seizoen. Hopelijk zijn jullie dan weer allemaal van de partij!

Een speciale dank gaat uit naar alle vrijwilligers voor hun inzet en culinaire creaties tijdens onze Grand Opening Party, dank aan Paul van der Groen voor de prachtige foto’s en daarnaast ook een dikke merci aan Albert Heijn België en Santos Bikes voor de sponsoring die dag.

Kijk voor nog meer foto’s op onze Facebookpagina!