Programma Grand Opening Party 2/6

Let's party together!

Komende zaterdag 2/6 is de Grand Opening Party op Hockeyclub Olympia. We ronden een succesvol hockeyseizoen af en openen ‘officieel’ ons nieuwe clubhuis. Tijdens en na de trainingen nodigen wij jullie uit om hier samen op te proosten! Hieronder vind je het programma van die dag:

10 tot 11 uur : trainingen De Olympiaantjes + U7 t/m U9

11 tot 12 uur : trainingen U10 t/m U12

12u15 : officieel openingsmoment + speech Steve Pecher

12 tot 13 uur : trainingen U14 t/m U19

15u30 : Einde


Van 10 tot 15u30 kun je terecht bij Trattoria Olympia voor verfrissende drankjes, overheerlijke ijsjes, lekkere tapas en andere hapjes & snacks. Voor de kinderen zijn er gans de dag tal van leuke spelletjes en mogen zij daarnaast een vriendje of vriendinnetje meenemen voor de Vriendjestraining (aanmelden kan via welkom@hcolympia.be).

See you Saturday!