We need more kids!

Update jeugdinschrijvingen 2 mei 2018

Wij hebben nog meer jeugdleden nodig om volledige ploegjes te kunnen vormen voor de competitie voor seizoen 2018-2019. Ondanks de vele aanmeldingen die we al hebben, zijn er nog meer spelers (U7-U19) nodig om voltallige teams te kunnen vormen. Dus een oproep aan alle coole kids van Antwerpen: we need you!

Nodig vriendjes, vriendinnetjes, buurkinderen en klasgenootjes uit op een proeflesje op zondag 20 mei of neem ze mee tijdens Vriendjesdag op 2 juni, en wij laten zien hoe plezant hockey en hoe gezellig onze club is! Ook kinderen die al hockey-ervaring hebben, zijn meer dan welkom om bij Hockeyclub Olympia te komen spelen. In onderstaand schema zie je per team hoeveel kinderen er nog nodig zijn om competitie te gaan spelen.Aanmelden voor een proeflesje kan via welkom@hcolympia.be
Alle informatie rond inschrijving, ledenbijdrage, trainingsschema en competitie vind je op de pagina Sportief > Jeugdhockey. Direct aanmelden als lid voor seizoen 2018-2019 kan via onderstaande button. We hope to meet you soon!