Gezocht: 2 vrijwilligerscoördinatoren

Zonder vrijwilligers, geen club!

Hockeyclub Olympia is dringend op zoek naar (liefst) 2 vrijwilligerscoördinatoren die de Cel Vrijwilligers willen gaan opzetten en uitbouwen. Iets voor jou?

Vrijwilligerscoördinator, say what?

Het doel van deze vrijwillige functie is aandacht besteden aan het vrijwilligersbeleid van HC Olympia en zorg te dragen voor het wel en wee van alle vrijwilligers binnen onze sportvereniging. Op korte termijn ben je vooral bezig met het aanwerven van vrijwilligers voor onze club. Zo zijn er binnen de andere cellen nog meer helpende handjes nodig, zal er een feestcomité opgezet moeten worden en moeten er kantinemedewerkers aangeworven worden voor het nieuwe clubhuis. Om deze mensen te zoeken en te enthousiasmeren zoeken wij 1 (maar liefst 2) coördinatoren die deze taak op zich wil(len) nemen. Jullie zullen nauw samenwerken met de andere cellen, zoals Cel Communicatie & Marketing, Cel Sportief en Cel Clubhuis.

Wat biedt Hockeyclub Olympia?

De mensen achter de schermen vormen reeds een gezellige groep waar ook jij onderdeel van kunt zijn! Daarnaast bouw je mee aan een groeiende club en krijg je alle flexibiliteit in het uitvoeren van het takenpakket. Je hoeft geen affiniteit met hockey te hebben, ook niet met rekrutering & selectie. Zolang je maar enthousiast bent, een hands-on mentaliteit hebt en je je graag enkele uurtjes per week nuttig wil maken.

Waarom vrijwilligerswerk?

  • Je leert een pak nieuwe mensen kennen.
  • Het geeft je een goed gevoel aangezien je betekenis hebt voor een ander.
  • Je bouwt mee aan de eerste Antwerpse hockeyclub.
  • Het is zeer flexibel, je deelt je eigen tijd in.
  • Het staat goed op je CV.
  • Het is plezant!

Interesse?

Ben jij de geschikte persoon voor deze functie van vrijwilligerscoördinator? Of ken je iemand? Wellicht heb je een vriendin of buurvrouw waarmee je je wil inzetten? Mocht er maar iets te binnen schieten, contacteer ons dan via communicatie@hcolympia.be.