Proeflesjes voor nieuwe jeugdleden 2018/2019

Ontdek hockey bij HC Olympia!

Hockeyclub Olympia biedt 3 x gratis proeflesjes aan voor nieuwe jeugdleden vanaf U7, kinderen vanaf geboortejaar 2012. Deze proeflessen zullen doorgaan op de volgende zondagen, van 11 tot 12 uur:

  • zondag 25 maart
  • zondag 22 april
  • zondag 20 mei (Pinksterweekend)

Doel is om kinderen te laten kennismaken met hockey en de gezellige, familiale sfeer binnen onze club. Zowel niet-hockeyers als ervaren hockeyers zijn welkom! Zorg dat je kind sportieve kledij + sportschoenen aan heeft voor de training, sticks kun je lenen als je deze nog niet hebt. Na afloop van de proeflesjes kan je beslissen of je je kind wilt inschrijven voor seizoen 2018/2019.

Op de oefenzondagen zullen er steeds mensen van het bestuur en de ledenadministratie aanwezig zijn om een woordje uitleg te geven over wat hockey precies inhoudt, waar onze club voor staat, of je ook kan overstappen met een ploegje van een andere club en hoe de aanmelding verder precies in zijn werk gaat.

Ben jij of ken jij iemand die graag wil komen hockeyen in ’t Stad? Meld je kind, neefje, buurmeisje of ander kindje dan aan voor de proeflesjes via welkom@hcolympia.be, met vermelding van de naam, geboortedatum en adresgegevens, en op welke zondag(en) je graag wil deelnemen.

De inschrijving op deze proeflesjes is overigens geen definitieve inschrijving tot lidmaatschap bij HC Olympia. Er zijn geen kosten verbonden aan de proeflesjes. Snel zijn is de boodschap!