Bouw mee aan Olympia’s clubhuis!

Help jij ons?
Zoals je wellicht al weet, wordt Olympia’s clubhuis binnenkort opgeleverd en kan het Clubhuis Team o.l.v. Katrien Carton aan de slag met de afwerking en inrichting. Wij hebben echter nog helpende handjes nodig, meer specifiek:
  • keukenbouwer
  • schrijnwerker
  • horeca-ervaringsdeskundige voor de uitbouw van de toog

Kortom, alle hulp en ervaring rond het bouwen en inrichten van een zaak met horeca-bestemming is zeer welkom! Denk jij iets voor ons te kunnen betekenen en wil je een gesprek aangaan om te zien welke werken er precies uitgevoerd moeten worden, contacteer Katrien dan via clubhuis@hcolympia.be.

Wij hopen op een plezante samenwerking, scherpe offertes en een snelle inzetbaarheid. Ook staan wij open voor sponsor ruildeals en/of het creëren van visibiliteit voor jouw bedrijf op onze club! Samen kunnen we er iets moois van maken, let’s stick together!